De boerenzeskamp

Bij de boerenzeskamp nemen twee teams het tegen elkaar op om door middel van zes spellen de beste boer/boerin te worden. Bij elk spel zijn punten te behalen, het team dat uiteindelijk de meeste punten haalt heeft gewonnen.

Alle spellen zijn aan de boerderij gerelateerd; zo gaan we bijvoorbeeld koeien melken, een varken voeren en spelen we stoelendans, maar dan op stropakjes!

Dit is een buitenactiviteit, beschikbaar van april tot en met oktober


Het creatieve feestje

Tijdens het creatieve feestje gaan we met z'n allen schilderen. De kinderen hebben de keuze om een houten klompje te verven, een boomstammetje of een canvas doekje.

Dit kinderfeestje is geschikt voor alle leeftijden en het hele jaar door beschikbaar.

Kraak de melkbus

Kraak de melkbus is een spannend spel waarbij de kinderen binnen 45 minuten de code op de melkbus moeten kraken. Verschillende puzzels en zoekopdrachten leidt ze door het spel heen. 

Lukt het de kinderen de melkbus binnen de tijd te openen? Dan zit er een lekkere verrassing in de melkbus!

Het kinderfeestje wordt aangepast aan leeftijden en is dus voor iedereen geschikt!Levend koeienbord

Geen ganzenbord maar koeienbord!

Daag je vrienden uit voor een battle, beantwoord quizvragen en voer knotsgekke opdrachten uit. Wie komt er als eerst over de finish?

Humor gegarandeerd!

Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en het hele jaar door beschikbaar. 

Sluit het feestje af met de lekkerste poffertjes!

Bij KoeKroelen kunnen er ook poffertjes gebakken worden!

Met melk van de eigen koeien en eieren van de eigen kippen maken we het lekkerste poffertjes beslag. Samen bakken we vervolgens op onze elektrische poffertjes pannen de poffertjes. Wanneer de poffertjes aan beide kanten een bruin kleurtje gekregen hebben is het smullen maar! Natuurlijk wel met een berg poedersuiker en een klontje boter er tussen!

Je eigen boerenzakdoek!

Tijdens het feestje krijgt iedereen een overall en een mooie rode zakdoek. De overall moet aan het einde van het feestje ingeleverd worden, maar de rode boerenzakdoek mag gehouden worden! Zo heeft ieder kind een leuk aandenken aan het feestje bij KoeKroelen.

Voor €2,00 extra per kind mogen de kinderen deze zakdoek mee naar huis nemen.