KINDERFEESTJES KOEKROELEN

Een kinderfeestje bij KoeKroelen begint met ranja en het versieren van een boerencakeje. Uiteraard is er koffie en thee voor de begeleiders. Nadat we allemaal wat lekkers hebben gehad, trekken de kinderen een overall aan en nemen we een kijkje op de boerderij. We kroelen met de koeien en kalfjes, nemen een kijkje in de melkstal en ontdekken het leven van de koe.

Na de rondleiding is er tijd voor de gekozen activiteit. Bij KoeKroelen bieden wij verschillende activiteiten aan, bijvoorbeeld de boerenzeskamp, het creatieve feestje of het spannende spel; 'Kraak de Melkbus'.

Het feestje kan afgesloten worden met een lekker broodje knakworst of het bakken van poffertjes. Bij KoeKroelen zul je nooit met lege handen na huis gaan. Aan het einde van het feestje krijgt iedereen zijn/haar eigen boeren/boerinnen diploma en nog een klein bedankje!

Hieronder staan onze activiteiten en opties beschreven. 


FEESTJE 1: DE BOERENZESKAMP

Bij de boerenzeskamp nemen twee teams het tegen elkaar op om door middel van zes spellen de beste boer/boerin te worden. Bij elk spel zijn punten te behalen, het team dat uiteindelijk de meeste punten haalt heeft gewonnen.

Alle spellen zijn aan de boerderij gerelateerd; zo gaan we bijvoorbeeld koeien melken, een varken voeren en spelen we stoelendans, maar dan op stropakjes!

Dit feestje is beschikbaar van april tot en met oktober.
FEESTJE 4: BOERENGOLF

Boerengolf is een variant van het 'normale' golfspel. In de weilanden rondom de boerderij is een parcours uitgezet. In groepen wordt er gestreden om in zo min mogelijk slagen de holes te bereiken. Tussendoor stoppen we even voor een lekkere picknick!


Dit feestje is beschikbaar van half mei tot en met september. 


Je eigen boerenzakdoek!

Tijdens het feestje krijgt iedereen een overall en een mooie rode zakdoek. De overall moet aan het einde van het feestje ingeleverd worden, maar de rode boerenzakdoek mag gehouden worden! Zo heeft ieder kind  een leuk aandenken aan het feestje bij KoeKroelen.


Voor €2,00 per kind mogen de boerenzakdoeken gehouden worden. 

FEESTJE 2: 

'KRAAK DE MELKBUS'

Help! De boer heeft de sleutel in de melkbus laten liggen en is de code vergeten. Alleen heeft de boer de code dringend nodig! Lukt het jullie om de melkbus binnen 45 minuten te kraken zodat de boer zijn sleutel kan pakken?

Door puzzels op te lossen en opdrachten uit te voeren komen jullie achter een code, met de code kunnen jullie het achterhuis verlaten en de melkbus in de stal kraken. In de melkbus wacht jullie een leuke verrassing!

Het kinderfeestje wordt aangepast aan leeftijden en is dus voor iedereen geschikt!FEESTJE 5: LEVEND KOEIENBORD

Geen ganzenbord maar koeienbord! 

Daag je vrienden uit voor een battle, beantwoord quizvragen en voer knotsgekke opdrachten uit. Wie komt er als eerst over de finish? 

Humor gegarandeerd! 

Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en het hele jaar door beschikbaar. 

FEESTJE 3: HET CREATIEVE FEESTJE

Tijdens het creatieve feestje gaan we met z'n allen schilderen. De kinderen hebben de keuze om een houten klompje te verven, een boomstammetje of een canvas doekje. De begeleiding zal uitleggen hoe je makkelijk de mooiste boerderijdieren kunt schilderen.

Dit kinderfeestje is geschikt voor alle leeftijden en het hele jaar door beschikbaar!


Bak de lekkerste poffertjes!

Bij KoeKroelen kunnen er ook poffertjes gebakken worden!

Met melk van de eigen koeien en eieren van de eigen kippen maken we het lekkerste poffertjes beslag. Samen bakken we vervolgens op onze elektrische poffertjes pannen de poffertjes. Wanneer de poffertjes aan beide kanten een bruin kleurtje gekregen hebben is het smullen maar! Natuurlijk wel met een berg poedersuiker en een klontje boter er tussen! 

Voor het bakken van poffertjes vragen we €2,00 per kind.

Poffertjes bakken is geschikt voor alle leeftijden en het hele jaar door beschikbaar. 


PRIJSLIJST

Een kinderfeestje bij KoeKroelen kost standaard €75,00 exclusief activiteit. 

Hierin zit inbegrepen:

  • Versieren van een cakje
  • Onbeperkt ranja/koffie/thee voor de kinderen en de begeleiders
  • Snoepje tussendoor
  • Eigen boeren/boerinnen diploma voor elk kind, gedrukt op dik papier
  • Een bedankje aan het einde van het feestje

Bij KoeKroelen bieden wij verschillende activiteiten aan. Het kiezen van een activiteit is verplicht.

Een kinderfeestje met eten duurt ongeveer 2,5 uur, zonder eten ongeveer 140 minuten. Houd er rekening mee dat het kinderfeestje vaak iets uitloopt.
Een kinderfeestje boeken kan door het contactformulier hieronder in te vullen of door een mailtje te sturen naar info@koekroelen.nl